Kontakt
Mattias Olsson
mattias@mattiasolsson.nu
T. +46 733-628220
Back

Trevlig vecka med det ena och det andra. Nice week with different events

Först workshop med härliga 5:or på Wieselgrenskolan i Helsingborg…några dagar senare liveteckning i Malmö på Mitt i Möllan.

Kul med variation!

First out, a workshop at Wieselgrenskolan in Helsingborg, and a few days later, livedrawing at Mitt i Möllan/Malmoe. Fun week!

 

Wieslgrenskolans 5:or/musikklassen

Drog första strecken på nymålade väggen, alltid härligt!

Målningen växte fram efter hand…ska bli kul att se färdiga resultatet (dagen efter)

 

Mattias Olsson
Mattias Olsson
Arbetet som barnboksillustratör och workshopledare i skola och bibliotek fortsätter. Konsten flyter på övrig tid…mycket svampar i olja har det blivit på dukarna på sistone. Nya böcker med bla Magnus Nordin, Mårten Melin och Stefan Casta finns nu ute i butik och på ditt bibliotek. Spana exempelvis in Skogens slut (Lilla piratförlaget), Mästaren (Berghs) och Svampskogens hemligheter (Opal) 2022 års Radiokalender, ja där är det jag som står för illustrationerna till papperskalendern och Barnradions webb. Spana in! Vill du att jag ska komma till din skola eller ditt bibliotek och hålla tecknarworkshops med illustratörssamtal. Hör av dig och kika under Workshops & Kontakt. Skapande skola är en stor del av min verksamhet som illustratör. Vi håller bildfanan fortsatt högt!

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy