Kontakt
Mattias Olsson
mattias@mattiasolsson.nu
T. +46 733-628220
Back

P4 Radio Blekinge

Mattias Hjerpe Olsson Foto: Lina Arvidsson

Jag har jobbat med kalendern till och från under en stor del av året. Nu är det väldigt spännande att höra vad som händer när den går live. Det kommer bli väldigt kul att höra kommentarer från folk på stan.

Arbetet med kalendern har varit ett stort projekt. Från första idéerna till färdig produkt. Det initiala skissandet som vi använt som diskussionsunderlag. Från vilka jag sedan jobbat ut de detaljerade bilderna.

Hör gärna av er i mitt instagramflöde och berätta vad ni tycker om mitt Julkalendern och mitt arbete med alla illustrationer.

Mattias Olsson
Mattias Olsson
Arbetet som barnboksillustratör och workshopledare i skola och bibliotek fortsätter. Konsten flyter på övrig tid…mycket svampar i olja har det blivit på dukarna på sistone. Nya böcker med bla Magnus Nordin, Mårten Melin och Stefan Casta finns nu ute i butik och på ditt bibliotek. Spana exempelvis in Skogens slut (Lilla piratförlaget), Mästaren (Berghs) och Svampskogens hemligheter (Opal) 2022 års Radiokalender, ja där är det jag som står för illustrationerna till papperskalendern och Barnradions webb. Spana in! Vill du att jag ska komma till din skola eller ditt bibliotek och hålla tecknarworkshops med illustratörssamtal. Hör av dig och kika under Workshops & Kontakt. Skapande skola är en stor del av min verksamhet som illustratör. Vi håller bildfanan fortsatt högt!

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy