Kontakt
Mattias Olsson
mattias@mattiasolsson.nu
T. +46 733-628220
Back

Tecknarhöst

Jag skissar för närvarande på flera egna bokprojekt att presentera för förlagen. Sen har jag författare att träffa i december och januari för att spåna på igångsatta bokidéer. Vissa längre gångna än andra.

Skapande skolahösten ligger i vila och vevas igång senvinter med skolbesök i Helsingborg och Höganäs.

Förra året gjorde jag sista illustrationerna till barnradion under dessa första decemberdagar. Bergvaktarens hemlighet…som givetvis går att lyssna på fortfarande på webben.

Nu dags för ateljén som är täckt i vinterskrud.

M.

Mattias Olsson
Mattias Olsson
Arbetet som barnboksillustratör och workshopledare i skola och bibliotek fortsätter. Konsten flyter på övrig tid…mycket svampar i olja har det blivit på dukarna på sistone. Nya böcker med bla Magnus Nordin, Mårten Melin och Stefan Casta finns nu ute i butik och på ditt bibliotek. Spana exempelvis in Skogens slut (Lilla piratförlaget), Mästaren (Berghs) och Svampskogens hemligheter (Opal) 2022 års Radiokalender, ja där är det jag som står för illustrationerna till papperskalendern och Barnradions webb. Spana in! Vill du att jag ska komma till din skola eller ditt bibliotek och hålla tecknarworkshops med illustratörssamtal. Hör av dig och kika under Workshops & Kontakt. Skapande skola är en stor del av min verksamhet som illustratör. Vi håller bildfanan fortsatt högt!

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy